fredag 31 augusti 2012

Veckans bobloggare: Mona och Hafsa

Hej! Nu är det dags igen för veckans bokbloggare, andra delen av nio i Tovas bokbloggargäng. Den här veckan har det blivit dags för nio av oss bokbloggare att skriva om Mona och Hafsa som driver bokbloggen The bookworm. Bloggen skapades av Mona som då bloggade ensam på The bookworm, men nu bloggar både hon och Hafsa.

På bloggen så både skriver om och recenserar de två bokbloggarna böcker. De recenserar flera olika sorters böcker, allt från Arvtagaren till Niceville. En sak som jag gillar hos deras blogg är "30 days of books" där de i trettio dagar skriver olika saker om böcker med teman som "Favorite classic book" och liknande saker. En bok som både Mona och Hafsa gillar är Erebos som ni kan se här nedan.

Mona, som är The bookworms skapare, är 14 år gammal och älskar att läsa. Hon är född i Juni och ett av hennes bästa boktips är Sommaren jag blev vacker av Jenny Han. Hon är ett Harry Potter - fan och gillar även Cassandra Clares The mortal instruments - serie.

Bokbloggen The bookworm skapades den femtonde augusti 2012 och är därför väldigt ny. På bloggen bloggar Mona bokworm och hafsa olad.

3 kommentarer:

 1. Fin bokblogg! Kolla gärna min ;)

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillar min blogg! Ska genast kolla in din :)

  SvaraRadera
 3. Svar: Gud vad kul :D Haha, verkar vara rätt ensam om att tycka att den inte är seg ;) Jag tycker att den är väldigt bra faktiskt!

  Svar 2: Den vill jag också läsa!

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.