lördag 6 oktober 2012

Veckans bokbloggare DUBBEL: Lisas böcker och En plats i bokhyllan

Tja, eftersom jag varit på bokmässan och haft ganska fullt upp nu i veckan så har jag återigen inte hunnit skriva om förra veckans bokbloggare. Men så fick jag en idé, varför inte göra ett dubbelinlägg om båda bokbloggarna? Just nu är det nog det bästa jag kan göra, så jag hoppas att ni tycker att det blir bra. Så jag börjar med den bokbloggaren som jag skulle ha skrivit om förra veckan, nämligen....


Lisa

Lisa är en trettonårig tjej som bloggar på sin bokblogg Lisas böcker. Hon har drivit sin blogg sen början av 2012 och pysslar och bakar mycket när hon inte läser. Hon läser mest dystopier och chick-lit och hon hoppas att man blir sugen på att läsa när man kollar in på hennes blogg, vilken jag måste säga är riktigt fin. Så som så många andra bokbloggar så är det en bokblogg om ungdomsböcker.


Lisa skriver väldigt bra recensioner! De är lagom långa, lättlästa och man vill verkligen läsa klart den. Hon läser många kärleksböcker, och skriver om ganska många olika intressanta grejer.

Om du skulle vilja se mer av Lisa så finns hon på Facebook här. Hon finns också på Twitter och på Instagram så heter hon mslaysa

Jag tycker att Lisas böcker är en riktigt bra och snygg bokblogg och Lisa är verkligen väldigt bra på att blogga om böcker. Om du inte har något annat för dig så gå genast in på Lisas bokblogg! Eller nej förresten, gå in på Lisas blogg även om du har något annat för dig ;)

Iktoro

Iktoro, eller Liv som hon egentligen heter, är en tjej född -99 som bloggar på En plats i bokhyllan och bor i Luxemburg. Hon älskar Hungerspelen men hatar Twilight, och hon läser väldigt många och olika böcker. Just nu har hon som mål att läsa minst 100 böcker under 2012, och nu så har hon snart läst 200! Det tycker jag att man kan kalla för framgång ;)

Iktoro har drivit sin blogg sedan i slutet av 2011, och på den tiden har hon hunnit skriva väldigt många inlägg. Som jag sa förut så har hon recenserat väldigt många böcker. Jag slår vad om att hon recenserar allt hon läser ;)

Iktoro finns på Boktipset här.

En plats i bokhyllan är en bokblogg som jag har följt nästan ända sedan jag började bokblogga, så jag tycker att det är väldigt roligt att äntligen få skriva om henne. Jag tycker absolut att man ska kolla in hennes blogg :)

5 kommentarer:

 1. Tack för komplimangerna, eller vad man nu ska säga.
  Men får jag påpeka att jag har som mål att läsa 200 böcker just nu, 100-gränsen passerade jag för länge sedan :)

  SvaraRadera
 2. Hm, om Liv skulle recensera varje bok hon läste så skulle hon inte få en ledig stund...

  SvaraRadera
 3. Det var jättekul att läsa vad du skrivit om mig! ;)

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.