onsdag 3 oktober 2012

Hemma från bokmässan :) Del 3

Söndag
På söndagen hade jag inte köpt biljetter innan, men som tur var så var det ingen kö. Jag kom dit mycket senare än jag gjorde de andra dagarna, typ vid klockan ett, men jag hann ändå göra ganska mycket. Jag hade inte bokat in några speciella program på söndagen, utan tänkte mest gå runt och köpa böcker och träffa alla bokbloggarkompisar. Den första jag träffade var Elisabeth som stog i Bonniers monter när jag kom dit nästan direkt efter jag kommit dit. Jag gick runt med henne på mässan och snackade och gick runt i lite i montar och kollade på grejor och så. För er som inte vet hur en monter ser ut så kommer en bild här (den stora gröna är Bonniers):

Efter en stund när Elisabeth ställde sig i en (ganska lång) kö för att få några böcker singnerade så gick jag iväg för att köpa en bok som jag tänkt köpa innan (kommer till det senare). Eftersom jag hade bokat in ett monterprogram som visade sig redan ha börjat så gick jag iväg mot det och lämnade Elisabeth i den långa kön (sorry Elisabeth ;)). Tyvärr så var det inte så intressant program, men jag träffade i alla fall Tova och stod och pratade med henne en liten stund innan hon skulle iväg på något seminarie. Efter en liten stund ringde jag upp Ella och stämde träff med henne, Mimmi och Alba. Jag hittade dem vid en seriemonter där Mimmi och Alba hade fullt upp med att få sina böcker signerade. När dem var klara med singneringen så stod jag och pratade lite med dem och gick sedan iväg (tillsammans med dem) för att leta reda på Elisabeth. På vägen mot Bonniers monter (där vi skulle träffa Elisabeth. Förresten, har jag nämnt att jag varit vid Bonniers monter förut?) så la jag märke till att Ella hade en Härmskrikebrosh vilket jag tyckte var hur coolt som helst! Väl framme vid 'Bonniers monter' (XD) så stod vi (plus Elisabeth såklart) och pratade lite om böckerna som stod där och om Hungerspelen och om vilken som var den bästa bokserien. Ungefär såhär såg vår disskution ut:

Jag: Asså, Hungerspelen är nog en av de bästa serierna som finns.
Elisabeth:  Ja, Hungerspelen är bra, men Vargbröder är faktiskt världens bästa serier.
Ella: Nä, det är faktiskt Harry Potter.
Elisabeth: Nä, Vargbröder är bättre.
Jag: Asså ursäkta mig med förolämpar nu Hungerspelen eller?

Och så vidare och så vidare, fast vi bråkade ju såklart inte, det var bara kul :) Sen gick vi iväg, och fortsatte diskutera. Jag gick runt med dem en stund, men sen började det närma sig att jag skulle sticka iväg. Så efter en kort vilopaus så gick jag tillbaka till dem för att säga hej då och de tog lite bilder på mig och så. Jag skulle jättegärna ha varit längre med dem, men tyvärr så gick ju inte det :'( Någon gång måste man ju åka hem. Men det var hur kul som helst på bokmässan, och det bästa av allt var att få träffa er bokbloggare :) Det var jättekul!

Och nu till de böcker som jag (självklart) har köpt. På fredagen så köpte jag bara en bok, men det var också en som jag jättegärna velat läsa. Nämligen Percy Jackson - Kampen om Labyrinten. På lördagen så både köpte jag och fick flera stycken böcker. På mitt frukostsamtal så fick jag nyutgåvan av Intet för att få den singnerad. Jag köpte också en bok, Bronsdolken som jag fick singnerad av Michell Paver (vilket var det häftigaste jag någonsin varit med om). Och på söndagen så köpte jag boken som jag nämnde tidigare i inlägget, Cirkoli.

Tja, jag har inte så mycket mer att säga om bokmässan (fast jag skulle ju kunna hålla på och berätta hur länge som helst ;)). Men det har varit det bästa jag någonsin varit med om!

2 kommentarer:

  1. Glöm inte Lisas böcker! :)

    SvaraRadera
  2. Ååh vad härligt det var på Bokmässan, vi måste absolut ses igen!

    Aah, jag tyckte att den var superbra! Klart att den inte är i klass med Vargbröder (än), vargbröder har ju trots allt getts ut i 6 delar medan Bronsdolken bara är en del av typ 5.
    Tycker själv att den bara blir bättre och bättre för varje sida men mjeh, alla läser olika... :)

    SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.