söndag 14 oktober 2012

Utmaning från Bokugglan

Det här är en rolig utmaning som jag hittade på Bokugglan. Jag har inte gjort någon utmaning här på bloggen förut, så det ska bli kul att testa det. Utmaningen går till så att om man har en bokblogg så kryssar man i och svarar på frågorna här nedanför. Det är ju inte så krångligt, så det är väl bara att köra:

Jag har...
(-) Ljugit i en recension för jag vet att förlaget/författaren läser recensionen.
 Det tror jag nog inte att jag har gjort, men ibland har jag nog gett vissa böcker lite för bra eller lite för dåligt betyg.
(x) Fått recensions exemplar Jodå, det har jag, men bara ett. Men nu snart så ska jag få några fler.
(-) och inte skrivit om boken bloggen Jag har ju bara fått ett recex, och det har jag ju skrivit om. Och jag tror nog att jag kommer att skriva om alla recensionsexemplar jag får, fast kanske inte om jag får jättemycket.
(/) Sagt att jag inte har läst en bok jag har läst. Jag tror nog att jag har gjort det, men just nu kan jag inte komma på något exempel.
 (-) Sagt att jag har läst en bok, jag egentligen inte läst. Det tror jag nog inte. Varför skulle jag göra det förresten?
(-) Tjänat något på min blogg Nej, det har jag inte, om man inte räknar de pengar jag sparar på att få recensionsexemplar förstås. Det enda sättet jag vet att käna pengar på bloggen är med hjälp av reklam, och det vill jag inte ha på bloggen.
(/) Har fått elaka kommentarer. Jag har inte direkt fått några elaka kommentarer, men det är ju många som blir förvånade och tycker att det är lite konstigt att jag har en bokblogg. Kanske speciellt eftersom jag är kille.
(x) Blivit stressad av att blogga. Ja, det har hänt några gånger. När man till exempel har läst ut ett recex men inte skrivit om det på bloggen än så blir jag lite stressad, och jag har blivit lite stressad av det här bokbloggargänget som jag är med i eftersom jag alltid är sen med att skriva om de andra bokbloggarna.
(/) Tänkt sluta blogga. Nja, alltså inte tänkt sluta direkt, men ibland när jag inte kan komma på någonting att blogga om eller när jag tänker på att så många tycker att det är konstigt så har jag tänkt att jag inte vill blogga på ett tag.
(-) Hållit det hemligt att jag har en blogg. Nej, det har jag aldrig gjort.
(x) Gjort saker IRL som jag inte hade fått göra utan bloggen. Absolut! Jättemycket! Jag hade till exempel aldrig gått på bokmässan om jag inte hade bloggat. Jag skulle inte ha lärt känna och fått träffa alla andra trevliga bokbloggare. Jag skulle ha missat jättemycket om jag inte hade börjat blogga.
(x) Haft andra bloggar. Ja, i början av året så hade jag en spelblogg där jag skrev om TV- och datorspel. Men jag uppdaterade nästan aldrig på den, och det är mycket roligare att bokblogga.
(x) Gjort min design på bloggen själv. Ja, men allvarligt talat så är den ju inte direkt så avancerad. Men jag är ganska nöjd med den och jag hoppas att alla andra som läser bloggen också tycker det (ni får jättegärna skriva vad ni tycker om den i kommentarerna).
(-) Betalat för något till bloggen. Nej, aldrig. Kan man göra det? Till exempel vadå i så fall?
(/) Läst en speciell bok bara för bloggens skull. Nja, jag tror inte det. Men vissa böcker skulle jag nog aldrig ha läst eller ens upptäckt om det inte hade varit för bloggen.
(x) Träffat en annan bokbloggare. Ja, ganska många faktiskt. Jag träffade ju flera stycken på bokmässan.

3 kommentarer:

  1. din design är jättefin :)

    SvaraRadera
  2. Du behöver definitivt inte känna dig stressad över bokbloggargänget, jag tror att alla i gänget nån gång varit sen med att skriva inlägget. ;)

    Sen måste jag säga att jag gillar din header jättemycket! Den passar perfekt in på bloggen. :)

    SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.