torsdag 6 september 2012

Nu har jag fått mitt recensionsex XD

Hej! Idag är jag glad! För gissa vad jag hittar bland posten när jag kommer hem från en övernattning med skolan? Jo, MITT FÖRSTA RECENSIONSEXEMPLAR!!! "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn" som du kan se på bilden här nedan:
Mitt allra första recensionsexemplar, Miss Peregrines hem för besynnerliga barn av Ransom Riggs

Jag tycker att det är jättekul att ha fått en bok av ett bokförlag för första gången, och dessutom en bok som jag verkligen har velat läsa. Än så länge har jag läst typ två kapitel (självklart började jag läsa så fort jag kom hem) och tycker att den är riktigt bra. Jag kanske ska berätta lite kortfattat vad boken handlar om för er som inte vet det: När Jakob var liten så berättade hans farfar om sin barndom för honom. Berättelser om ett barnhem för barn med speciella förmågor som ständigt jagades av monster. När Jakob blir äldre slutar han självklart sluta tro på farfarns gamla sagor, men när farfarn blir dödad och Jakob tycker sig se ett av monsterna så förändras Jakobs liv. Från och med den stunden delas Jakobs liv in i Före och Efter.

2 kommentarer:

  1. Kul. Grattis till ditt första recex! Jag ser fram emot recensionen. Jag har funderat på att läsa den men inte kommit så långt. /Boktjuven Ingerun

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är väldigt bra :) Är på kapitel 4 nu.

      Radera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.