fredag 21 september 2012

Veckans bokbloggare: Linnéa Bokbuse

Hej! Det här blir andra bokbloggaren från bokbloggargänget den här veckan, men jag hoppas att ni tycker att det är roligt att läsa. Den fjärde bloggaren är Linnéa som bloggar på sin bokblogg Bokbuse.

Linnéa är 13 år och har drivit sin blogg sedan söndagen den 26 februari 2012. Hon har recenserat böcker i en tidning innan (tror jag) hon började blogga. Linnéa har ett litet mål på sin blogg, och det är att få folk att läsa. Hennes mål går ganska bra eftersom hon faktiskt har fått en kommentar där en person skrev att den blev sugen på att läsa när den kollade in hennes blogg. Det tycker jag är lyckat!

Linnéa läser många böcker (förvånad?) som hon recenserar på sin blogg. Några böcker som hon gillar är Fablehaven och Hungerspelen. Självklart gillar hon Harry Potter också. Hon läser både fantasy och helt verkliga böcker, och om jag inte har missförstått henne så gillar hon Holly Black.

Det är första gången jag tittar in på Bokbuse nu, men jag tycker att bloggen är jättebra! Linnéa skriver på ett väldigt roligt och bra sätt som gör att man bara vill fortsätta läsa det hon skriver. Jag tycker att alla som gillar böcker ska kolla in hennes blogg, och det ska jag absolut fortsätta göra.

Linnéas mejl är bokbuse@hotmail.com. Hon finns även på Twitter som @Bokbuse och på Facebook med samma namn. Hoppas att du kollar in Bokbuse!


1 kommentar:

  1. Kollade precis in hennes blogg, verkar riktigt bra :)

    Sv: Kul! Ska vi typ bestämma någon mötesplats eller något? Blir säkert jobbigt om man ska springa runt där och leta efter varandra ;)

    SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.