tisdag 30 oktober 2012

En ny utmaning: Din bokhylla

Jag hittade den här roliga utmaningen på Bokugglan alldeles nyss och tänkte att den ska jag göra. Jag har ju inte gjort så många utmaningar här på bloggen, men då blir det ju ännu roligare när man hittar någon riktigt bra. Så här gör du som har en bokblogg utmaningen (och glöm inte att skriva att den kommer ifrån Bokugglan):

Så här gör du:
Gå till din bokhylla. Till den översta hyllan, längst till höger. Räkna till din 34:e bok. Om hyllan tar slut så fortsätt till hyllan under och om du inte har 34 böcker, så börja om från ett. Ta ut boken. Fyll i formuläret här under.


Titel: Sebastian Darke - Slaget om Keladon
Författare: Philip Caveney


Bläddra till sidan 68 och skriv första meningen på rad 13: Visst var hon söt - kanske till och med mer än söt - men så bortskämd!
Sista ordet på sidan 97: över
En sak som finns på framsidan: Ett brinnande slott.
Tredje meningen i hela boken: Mer skarpsynta iakttagare skulle kanske också ha märkt att namnet Sebastian såg lite annorlunda ut än de andra orden.
Det första ordet du såg på sidan 33:  äta
Vad tycker du om den här boken: Det var ett tag sedan jag läste den, men när jag läste den så tyckte jag att den var jättebra. Fast om jag skulle läsa om den så tror jag inte att jag skulle tycka att den var lika bra.

3 kommentarer:

 1. Vad rolig utmaning, den måste jag prova! :)

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig utmaning!:)
  Snälla hjälp mig att få Mimsan att gå bus eller godis med mig genom att rösta på min blogg.

  SvaraRadera
 3. Sv: Haha jag ser det!
  (Bry dig inte om Mowas kommentar ;))

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.