fredag 9 november 2012

En till video

Eftersom jag har idétorka på blogginlägg och känner att det skulle vara bra med en uppdatering så lägger jag upp en till video. Den här gången blir det en parodi på Gangnam Style (som jag hoppas att alla känner till vid det här laget). Jag hittade filmen av den enkla anledningen att jag kände mig tvungen att söka på titeln. Videon är...... (trummvirvel)...... GANDALF STYLE.


Wiz, wiz, wiz, wiz, Wizard Gandalf style. (Sorry alla som nyss kollade på videon och nu fått låten på hjärnan och aldrig kommer kunna få bort den. Det kanske märks att jag har lite lite idéer just nu.) Om någon där ute  skulle råka ha varit en Sagan om ringen-nörd (somjag ) så förstår du säkert att jag bara var tvungen att söka på den. Det är faktiskt lite kul att lyssna på texten som de har ändrat till Ringen-citat (typ). Jaja, det blir inte ett så långt inlägg den här gången, men det får väl duga.

4 kommentarer:

 1. Hahaha, nu kommer jag säkert gå runt i skolan och sjunga den på måndag och alla kommer bara: "Nu har hon väl ändå slagit i huvudet någonstans?" ;)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad bra! Den fastnar väldigt lätt i huvudet! ;)

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja, men på ett bra sätt, jag menar den är ju bra! ;)
  Det tycker också är väldigt roligt! ;D

  SvaraRadera
 4. Svar: Rätt svar! :D Jag köpte den på engelska :)

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.