söndag 5 augusti 2012

Den sak som står högst upp på min bokrelaterade önskelista just nu är....

....en härmskrike-brosh.

Hej! Nu bloggar jag ifrån Göteborg. För någon dag sen så såg jag ett inlägg på Bokugglan om vilken bokrelaterade sak som hon mest vill ha just nu. Som ni ser här ovanför så har jag gjort samma sak nu, och den sak som jag helst vill ha är en härmskrike - brosh, en sån som Katniss har i Hungerspelen. En gång när jag skulle kliva på en buss så var det några äldre tjejer som stod före mig i kön. En av dem hade något gyllene ungefär vid axeln och ja, det var en härmskrika. Självklart skulle det vara jättecoolt att ha en sån!

De böcker som står högst upp på min önskelista är nog:

Percy jackson böckerna

Jag har ju läst första delen i serien : Född till hjälte, och nästa bok är Den på bilden: Monsterhavet.

De utvalda: Tankeläsaren och Monstrets dotter
      
Jag har läst så många bra recensionerna om de här böckerna, och jag är verkligen jättesugen på att läsa dem. Jag har bestämt mig för att göra det innan bokmässan i höst.

6 kommentarer:

 1. Ja du MÅSTE verkligen läsa De utvalda! Jag älskar den serien!
  Och jag själv MÅSTE läsa Percy Jackson-böckerna! För så många säger att de är bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska se till att läsa De utvalda innan bokmässan, eftersom den ska vara med i bokcirkeln. Många tror att Percy Jackson böckerna bara är bleka kopior av alla andra fantasy böcker. Men jag tycker att de var jättebra, och framför allt originella. Jag hoppas verkligen att jag kan åka på bokmässan.

   Radera
 2. De Utvalda-serien är fantastisk, och passar verkligen de som älskar kärlek och fantasy!

  Jag har en härmskrikebrosch, och de är inte bara snygga - de har bra kvalitet också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att De utvalda ska vara bra. I går var jag i göteborg (har kommit hem nu) och då läste jag ett sånt här gratis smakprov från Monstrets dotter. Den var rätt så bra.

   Kul att höra om Härmskrikebroshen, jag ska helt klart skaffa en sån!

   Radera
 3. Fanny (bokfågeln)29 augusti 2014 kl. 15:50

  Om det är någon som har en härmskrikebrosh så får ni gärna svara på kommentaren och berätta var ni fick den ifrån,Tack i förhand :). Har du hittat någon Viggo?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ärligt talat har jag inte tänkt på någon härmskrikebrosch på rätt länge :) Men jag tror att de ska finnas att köpa från Guldfynd (vart exakt vet jag inte). Om du bor i Stockholm eller Göteborg är det helt klart värt att kolla på Science fiction-bokhandeln, där de brukar ha sådana saker. Annars borde det gå att beställa online från t.ex. Amazon :)

   Radera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.