Kontakta mig så här:

På grund av hur inaktiv jag är på den här bloggen och eftersom jag antagligen inte kommer fortsätta skriva inlägg så har jag tagit bort mina kontaktuppgifter, tyvärr!

23 kommentarer:

 1. Jag ville bara säga 2 saker!
  1. Jag tycker att du borde inrätta ett ställe här på bloggen där man kan lämna boktips så slipper man lämna boktips överallt.

  2. Jag vet att du har läst boken divergent och gillade den så jag tänkte att du kanske ville veta att det kommer en film baserad på boken, tryck på länken för att se trailern

  http://www.moviezine.se/video/205281

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej :) Tack för tipsen!

   1. Eftersom det har blivit lite mer boktips nu på slutet så borde jag kanske tänka lite på den idén. För mig gör det inget om boktips lämnas lite överallt, men jag kan ju förstå om det kan vaea roligt att lätt hitta andra boktips. Så det ska jag absolut fundera på :)

   2. Ja, både Divergent och Insurgent (andra boken) är verkligen super! Har sett trailern ("några" gånger ;) ), och jag tror verkligen att filmen kommer att bli super! Ska definitivt se den när den kommer ut :)

   Radera
 2. 1. Jag tänkte bara säga att jag tycker att du ska recensera Hobbiten eftersom du har recenserat alla andra Sagan om Ringen-böckerna
  2. Det finns en hemsida som jag tycker att du ska kolla in, den heter Smakprov och där hittar man boktips och så kan man få ... ja, provsmaka en bok helt enkelt
  3. Boktips: Oksa Pollock-serien, Väktarens lärling-serien,Eragon-serien,Mardrömsakademien och Monsterhämnden, Delerium och Pandemonium,Farlig förmåga , Kretsen, Tornrummets hemlighet, Spejarens lärling-serien, Tyko florens-serien, stormskaparna, The Mortal Instruments-serien, serien som innehåller troll i sikte. varulv möter drake. sjöodjur och andra delikatesser. Uppdrag: zombie. Vilddjur till salu

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Tja Viggo!
  Vet du att det finns en ny Hobbit trailer som jag tror du inte har sett på den här länken!!!
  http://www.moviezine.se/video/205367

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena :) Tack för att du länkade! jag såg den faktiskt igår, och visst är den bra!?

   Radera
 5. Hej Viggo!

  Jag hittade din blog när jag googlade efter svenska recensioner av Percy Jackson-böckerna. Jättekul att du gillar dem, de är ju annars ganska underskattade i sverige. Jag var själv fördomsfull nog att inte börja läsa dem förrän nu i tjugoårsåldern. Synd men sant.

  Eftersom du verkar gilla fantasy och så tänkte jag tipsa dig om en av mina favoritbokserier: Den Mörka Materian-trilogin av Philip Pullman. Den utspelar sig i ett universum där manga olika världar existerarparallelt, helt ovetandes om varandra. Serien är oerhört originell, jag har faktiskt aldrig stött på något som liknar den någonstans. Den första boken, Guldkompassen, är visserligen lite trög på sina ställen, men kan du ta dig forbid dem har du en helt otrolig läsupplevelse framför dig. Förresten finns det en filmatisering också, men döm inte boken efter den, för den gör inte alls böckerna rättvisa.

  SvaraRadera
 6. Hej Viggo! Jag heter Matilda, och jag och min kompis driver också en bokblogg!
  Hittade just din bokblogg, och ville bara säga att den är jättebra och du recenserar så bra! Har läst att du gillar mest fantasy, men kanske gillar du lite science-fiction/dystopi också? I så fall vill jag tipsa dig om "Rör mig inte" trilogin av Tahereh Mafi, som jag ÄLSKAR, och dessutom är den rätt poetiskt skriven (jag läste dina dikter: så fina!).
  Och även De Utvalda av Kristin Cashore, är jättebra! Fast jag gillade inte fortsättningarna dock, men det kanske du gör!
  Kram Matilda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! :)
   Kul att du hittade min blogg! Du får gärna länka till din egen om du vill, för den hade varit jätterolig att få se :)
   (Jag gillar absolut sf/dystopi också!) Jag har läst de två första delarna i Tahereh Mafis trilogi, plus novellerna Falla sönder och Bryta sönder (tror jag att den hette). Jag har inte läst trean än, men jag borde ta tag i det snart!
   Jag läste första delen i De Utvalda. jag tyckte väl att den var rätt så bra, men det blev ingen ny favorit. Fortsättningen har jag inte läst, men så småningom kanske :)

   Radera
 7. Hej :)
  Jag har hört talas om 39 clues-böckerna, men inte läst någon, så jag kanske borde göra det :) Just nu är jag väldigt peppad på hans kommande böcker "Percy Jackson's Greek Gods" och "The Blood of Olympus" :)

  SvaraRadera
 8. Hej Viggo!
  Jag måste bara fråga: Blir det nånting av din serie Skogsbarnen eller har du lagt ner det.
  Jag känner mig bara tvungen att fråga eftersom det senaste inlägget om Skogsbarnen lade du upp för exakt ett år sen nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kul att du frågar! ;)

   Skogsbarnen är en "bok" jag skriver på. Det går inte särskilt fort, men det går framåt. Jag har ingen aning om det blir någonting av den, men jag har en väldigt klar story och karaktärer i huvudet, och jag vill ju såklart att den ska bli utgiven. Jag räknar med att ha skickat in manuset till något förlag inom ett år, och sen får vi hålla tummarna :)

   Men som svar på frågan: nej, jag har inte lagt ner det, och jag vill verkligen göra den så bra som möjligt. Men jag kommer nog inte skriva någonting om den på bloggen, dels för att det faktiskt känns väldigt skumt att berätta för nästan vem som helst om berättelsen och karaktärerna jag har i huvudet innan det är klart, och dels för att jag inte vet hur mycket jag borde berätta om jag vill få boken utgiven ;) MEN: jag lovar att berätta om någon faktiskt skulle vilja göra Skogsbarnen till en riktig bok :) Tack för att du frågade!

   Radera
 9. Hej Viggo! F*n vad gött att du med älskar böcker! Du verkar vara lika beroende som jag ;) :D.
  Själv beställer/lånar jag böcker så att det inte är sant!
  Jag har 3 hyllor på mitt rum som är hellllllt fyllda med böcker och det är från gammla barnböcker som man älskade som liten till böcker från 8-10 år och till Harry potter böcker.
  Jag har sedan en hylla brevid min säng min säng med ungdoms böcker och mina favo böcker.
  Ska snart få 2 hyllor till ! Där ska jag ha mina nya däckar böcker bl.a Anna Jansson ;)
  Varje gång jag och min mamma och min lillebror är och shoppar vill min bror alltid in på BR och mamma på nova och H&M men jag väljer ALLLTID
  bokhandlar som jag stannar på Länge!!!!!! Mamma får nästan bära mig där ifrån :D.
  Varje gång det är Jul/ min fördelsedag ösnkar jag mig BARRRRRA böcker!!!!! Jag fyller snart år och då önskar jag mig bara böcker!
  Och penagr & prisentkort påå akadimibokhandlen!
  Jag önskar mig mest skräck,Olysklig kärlek eller vuxen böcker.
  Bland vuxen böxker önskar jag mig typ självbiografier eller föreldrar som är alkoliseter som i år önskar jag mig till exmpel "mig äger ingen"
  Och jag älskar med sagan om ringen och hobbit!!! Jag sitter alltid och ser på dem filmerna hela tiden!
  Hobbit filmerna är såååå coola! Typ dem bästa jag vet! jag älskar med såna sorgliga böccker. Som t.ex i år önskar jag mig "jag saknar dig" och "förr eller senare explodarar jag" .
  Jag är ju beroende av böcker (som jag skrev i början) men jag är allvarligt det ! Jag måste läsa några sidor innan jag somnar annars kan jag inte somnna ! :D.
  jag vill alltid ochså se på filmer baserade på böckerna.
  som senaste såg jag på "boktjuven"
  Bland dem bästa filmer jag nånson sett!
  Jag storgrät minst 2 gånger ;(.
  Du borde läsa boken med!
  Den är lika bra! (har den med)
  Utan böcker som vara som utan syre för mig :)
  Tack i för hand och skulle bli asglad om du svarade.
  Ses och ha det gött ! ;)


  PS. det var jag som rekomenaderad dig om "pojken som kallades det" i en annan komentear på "jag är."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Såg båda kommentarerna alldeles nyss och svarade precis på boktipset :)
   Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jättekul att läsa din kommentar, och vi verkar ha en del gemensamt :) Fortsätt läsa böcker, ingenting blir sämre av det! ;)

   Radera
 10. Nej eller hur! Det är svårt att hitta ungdomar i ens egen ålder som älskar böcker för det är inte lika vanligt som att spela fotboll eller någon annan sport!
  Men din blogg är bra och jag har fått många bra boktips!
  Läs lungt & tack för att du svarade ses /bokberoendetjejen ;)


  SvaraRadera
 11. Jag vet att du gillar divergent-serien så jag ville bara säga att Allegiant har kommit ut på svenska nu. Har precis köpt den och är väldigt spänd på att få läsa den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg det häromdagen, så jag ska försöka få den som recex så snart som möjligt! Tyvärr har jag råkat spoila slutet för mig själv, men ska ändå läsa den :)

   Radera
 12. Viggo har du sett trailern till Femhäraslaget (sista Hobbit-filmen)
  Den finns vid den här länken! https://www.youtube.com/watch?v=ZSzeFFsKEt4
  PS: Den är asgrym!!!

  SvaraRadera
 13. Hej Viggo! Jag vet att du är ett stort fan av Riordans böcker och det är jag också. Jag har precis läst ut The Blood of Olympus och längst bak i boken så stod det att Riordan håller på att skriva en ny serie om asatron. Serien heter Magnus Chase and the gods of asgard. Första boken kommer att heta The Sword of Summer och kommer ut i oktober 2015. Ville bara att du skulle veta!

  Ps: Jag försökte skicka det här meddelandet på min iPad tre gånger men det fungerade inte så jag tror inte det är möjligt att skicka kommentarer från iPads eller surfplattor. Bara så du vet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag har hört talas om Magnus Chase och är jättetaggad på att läsa den när den kommer ut! Men först måste jag läsa The Blood of Olympus ;)

   Hmm, skumt det där med iPaden. Ska kolla upp det!

   Radera
 14. Hej! Hur har du fått tag i "Rör mig inte" novellerna: falla sönder och bryta sönder? Skulle så himla vilja ha dom men hittar dom inte någonstans.
  Tacksam för svar!
  /Mikaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Falla sönder fick jag tryckt från förlaget, men den fanns nog bara i ett begränsat antal. Dock ska man kunna ladda ner båda novellerna gratis från Facebooksidan "Rädda mig inte!"
   Hoppas det var till hjälp! :)

   Radera
 15. Hej Viggo! Du kommer antagligen adlig svara på detta med tanke på din inaktivitet. Undrar om du kunde skriva vart du har köpt dina böcker ifrån? Kan man hitta böckerna på nätet eller finns vissa endast i affärerna? Tacksam för svar

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.