lördag 20 oktober 2012

Ser fram otroligt mycket emot....

...fredag nästa vecka. Japp, för gissa vad jag ska göra då? Jo, när jag var på biblioteket för några dagar sen så såg jag en lapp som satt på fantasyavdelningen. Ungefär såhär såg rubriken ut:

          Fantasy-workshop med Peter Bergting

 Ja! Peter Bergting, författaren till Legenden om Morwhayle, Sveriges bästa illustratör ska hålla en fantasy-tecknarkurs på biblioteket, DÄR JAG BOR! Kan du gissa vad jag ska göra nu då? Okej, om du inte kan det så ska jag berätta. SJÄLVKLART SKA JAG GÅ PÅ EN FANTASY-TECKNARKURS MED PETER BERGTING!!!! Hur coolt är inte det? Okej, jag kan gå med på att det är lite fuskigt, men det ska i alla fall bli hur roligt som helst. Jag hoppas att jag kan lära mig att rita bättre. Kanske inte lika bra som han, men ändå. Har du sett någon av Peters bilder? Eller, ja det har du säkert, fast du har nog inte tänkt på att det är han som har ritat dem. Först och främst kan du ju kolla in Legenden om Morwhayle, hans första egna böcker. Det är riktigt bra fantasy och alla som inte har läst dem borde göra det. Han har också illustrerat de nya pocketutgåvorna av Sagan om ringen. Kort sagt så har han gjort väldigt många snygga bilder. Och jag ska gå på en tecknarkurs med honom ^^. Förresten så måste jag ta med mig mina Morwhayle - böcker och få dem signerade, jag glömde ju det på bokmässan.

3 kommentarer:

 1. Seriöst. Biblioteket där jag bor har superdåliga öppettider. Biblioteket där du bor blir besökt av Peter Bergting, som ska ha tecknarkurs där. Seriöst.
  (Ah och förresten, kul för dig! ;))

  SvaraRadera
 2. Gud vad roligt! :D

  Svar: Tack :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Okej, ska försöka förklara så gott det går, så får vi se hur det blir sen ;)

  1. Gå in på länken: http://imlovingbooks.com/freebies/mini-series-banners
  2. Vid sidan av varje bild finns ju en kod, och de koderna ska du använda.
  3. Öppna upp en annan flik, där du går in på blogspot/blogger.
  4. Ta dig till "Layout."
  5. Leta efter en gadget som heter "HTML/JavaScript"
  6. Där klistrar du in koderna :)

  Hoppas det funkar! :D

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.