onsdag 19 december 2012

En liten teaser kanske man skulle kunna säga

Som ni nu kan se här på bloggen (men som jag tvivlar på att någon har sett) så håller jag på att skriva en berättelse som just nu heter Skogsbarnen. Jag har nämnt den i ett inlägg förut, fast det handlade inte om den egentligen. Nu för några dagar sedan (jag tror att det var i förrgår) så hade jag ingenting att göra och ganska allmänt tråkigt. Jag var sugen på att rita något efter som jag hade gjort det tidigare på dagen. Jag hade ett tag lekt med tanken att om Skogsbarnen skulle bli utgiven så kanske man skulle kunna göra en grafisk roman av den. Och eftersom jag hade tråkigt så tog jag och gjorde en riktigt grov skiss på hur prologen skulle kunna ha sett ut i serieform. Det var faktiskt ganska roligt, så därför tänkte jag lägga upp bilderna här på bloggen. Den är inte lång och verkligen inte speciellt snygg (som sagt så är det en grovskiss), men jag hoppas att någon kan tycka att det är lite roligt ändå. Klicka på bilderna för att få se dem större. Här kommer de tre seriesidorna:
Jag tror faktiskt att jag kommer lyckas skriva klart det här manuset. Jag har försökt skriva "böcker" förut, men jag har aldrig kommit mer än några sidor. Nu har jag skrivit flera kapitel. Jag förväntar mig inte att boken kommer bli utgiven, men om den skulle bli det så skulle det självklart vara hur kul som helst. Och om jag skriver klart berättelsen men inte får den utgiven så tänkte jag publicera den som en följetong här på bloggen. Vad skulle ni tycka om det? Och förresten; om det är något förlag där ute som skulle råka läsa det här inlägget och skulle vara intresserade av att ge ut boken (när den är klar) så får ni gärna höra av er ;)

3 kommentarer:

 1. Kan du inte lägga ut prologen (eller någon annan del ur boken, för den delen)? Skulle vara jättekul att läsa!
  Tänker själv publicera något på bloggen från boken jag håller på med nu :) (Vet bara inte vilken dag det blir.)

  SvaraRadera
 2. Sv: Det är verkligen tur! Fast i o för sig bor vi inte jättenära varandra, det är några timmars åktid, fast det tar inte riktigt så lång tid som att åka till dig :)

  Jag håller med Mimmi, jag skulle väldigt gärna se en prolog :D

  SvaraRadera
 3. Sv: Vad skönt, för jag har ingen lust att åka runt och banka folk i huvudet ;)

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill lämna en kommentar här på min blogg :) Jag kommer dock ta bort sådant som jag inte tycker är passar här på bloggen.